lauantai 28. toukokuuta 2011

Remontin ensirepäisy

Tänään pääsimme aloittamaan yläkerran makuuhuoneiden palauttamisen alkuperäiseen asuunsa. Muovimatot saivat kyytiä, kuten myös isomman makkarin seinien järkyttävä polyuretaanivaahtolevyhässäkkä, jolla lämpöeristystä oli paranneltu muutama vuosikymmen sitten. Onneksi hengittämättömän levyn takaa paljastui täysin kuiva puuseinä.




Ensimmäinen lounas mökillä nautittiin tietysti ulkona, vaikka tuuli meinasi viedä makkarat mukanaan ja lämpöä oli noin 12 astetta.

Talon entiseltä omistajalta perimme hyvän määrän puutarhatyökaluja, mukaanlukien ruohonleikkurin. Kahden insinöörin voimin vehje saatiin tietysti käyntiin ilman manuaalia ja mallisuorituksen nähtyäni pääsin itsekin todella pitkästä aikaa leikkurin ohjaimiin. Nurtsia ei ole ilmeisesti parturoitu lumienlähdön jälkeen, joten käsittely tuli todella tarpeeseen. Harmi että rakkineesta loppui bensa puolen tunnin kuluttua. Tämä osaprojekti jatkuu toivottavasti ensi viikonloppuna, kun saadaan toimitettua paikalle jerrykannullinen lisää menovettä. Ruohokenttää ei jäänyt operoimatta kuin noin 1500 neliötä...

Päivän loppusaldona oli noin pakettiautollinen sortti-asemalle lähtevää jätettä. Läjä pääsee paluukyydissä kaatopaikan kierrätyslavoille kun ensi viikolla tuodaan mökille lisää rakennustarvikkeita, muutama kaluste, grilli ja pikakompostori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti