sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Antiikkimessujen aarteita

Ensimmäisen kesälomapäivän kunniaksi päätimme lähteä ihan vain vilkaisemaan, mitä Fiskarsin antiikkimessuilla olisi tarjolla. Pieni kotiseuturetki kauniina kesäpäivänä sitäpaitsi toimii mainiona lomaohjelmana!

No, löytyihän sieltä jotain pientä kesäkotiin: ensimmäiseltä myyntitiskiltä omaisuusmassaamme siirtyi kampauspöytä-henkinen peilipiironki makuuhuoneen somistukseksi. Varttia myöhemmin silmiin osui upea, visakoivuinen ompelupöytä 1800-luvun puolelta. Myyjärouva puhui meidät nopeasti pyörryksiin, ja kyseisen pöydän lisäksi ostimme myös lähes sata vuotta vanhan suuren seinäryijyn. Kuvia ostoksista ei älytty ottaa, joten ne liitetään blogiin vasta, kun tavarat on toimitettu perille. Heti mukaan saimme ainoastaan ruokailuvälineet kuudelle - lusikat eri sarjaa kuin muut aseet, mutta hienoja kaikki!



Fiskarsista jatkoimme matkaa Billnäsin ruukille, jossa järjestettiin kilpailevat antiikkimarkkinat. Markkinoiden sijaan kävimme Rakennusapteekissa, joka on todellinen remontoijan joulumaa! Pilkkahinnalla hankimme yhden pinnatuolin, pari ikkunakahvaa ja pallovalaisimen tulevaan alakerran vessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti