keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Asiakaspalvelukokemuksia

Viime viikonloppuna meillä oli vuokralla pakettiauto mallia iso, jolla oli tarkoitus kuljettaa parissa erässä suuri määrä tavaraa stadista mökille.

Ensimmäisen hämmentävän positiivisen asiakaspalvelukokemuksen tarjosi VehoRent Vantaalla: yleensä autovuokraamossa on tiskin takana henkilö, joka tuntuu joka kerran tekevän hommaansa ensimmäistä kertaa, mutta nyt homma meni niin kuin pitäisikin. Vuokrapaperit oli tehty valmiiksi, ja meiltä molemmilta tarkistettiin vain ajokortit. Minuutissa saimme auton avaimet, jonka jälkeen meille esiteltiin kiesi ja kaikki sen toiminnot ja vielä toivotettiin hyvää matkaa!

Onnistuneesti ohjasimme kuljetusvälineen Vantaalta Espoon OP-Puuhun, josta haimme kyytiin suuren määrän erilaista puutavaraa. Meitä ryhtyi palvelemaan nuori jannu, joka a) oli kiinnostunut siitä mitä olimme hakemassa ja b) tiesi mitä oli tarjolla ja mitä meidän kannattaisi ottaa ja kuinka paljon. Lisäksi hän pystyi myymään meille kestopuuta ja lastulevyä pilkkahintaan tarjouskasoista ihan oma-aloitteisesti. 

Martinsillan Hirvoxissa ei käynyt ihan yhtä hyvä tuuri... Tilaamistamme neljästä kodinkoneneesta yksi oli valmiina noudettavaksi ja kolme muuta teillä tietymättömillä. Tai no, jää-viileäkaappi ja pesukone olivat kuulemma Tammistossa ja tiskokone "jossain, ei aavistustakaan missä". Tänään sentään tuli soitto, että kaikki kamat on paikallistettu ja laitettu tänään postin kyytiin, joten niitä voi odotella saapuviksi joskus ensi viikolla. Hyvä niin, mutta jääkaapille olisi löytynyt käyttöä jo aikaisemminkin.



Perjantain kuorma saatiin onnellisesti perille ja lauantaiaamuna lähdettin uudelle retkelle Espooseen. Ikeassa palvelu oli aivan mahtavaa, koska palvelimme neljä tuntia itse itseämme. Kolme keikkaa kassalla, yksi palautuspisteessä ja yksi palveluvarastolla tuotti saaliiksi 600 kg keittiötä ja yläkerran vaatekaappeja. Paku ei kulkenut yli kahdeksaakymppiä motarilla ylämäessä tuon lastin kanssa.

Maanantaiaamuna ajoimme taas Vantaalle palauttamaan auton ja siinä samalla keikalla piipahdimme  Laattapisteessä ostamassa kaakelit vessojen lattioihin, kellarin vessan seinään sekä keittiön kaappien välitilaan. Taas on kiva sanoa, että palvelu oli aivan erinomaista! Paikallinen Anna esitteli meille vaihtoehtoja, teki ehdotuksia ja hoiti tilauksen ilman mitään sekoilua - nähtäväksi tietysti vielä jää, mitä toimitus sisältää...

Viime viikolla ulkorakennuksen kattoprojekti on edennyt lähes maaliin saakka, eli ainoastaan pelti enää puuttuu. Tällä hetkellä vesikaton virkaa toimittaa kaksi vihreää kevytpeitettä. Ruukki toimittanee pellit ensi viikolla ja asennukseen menee sitten vielä vajaa päivä, jonka jälkeen mökki pitää taas vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti