torstai 14. heinäkuuta 2011

Kesäleirillä työleirillä

Lomaa se on työntäyteinenkin loma! Kolme päivää on mennyt puuhatessa niin, ettei ole ehtinyt edes lehteä lukea, saati sitten päiväkirjaa pitää...

Erittäin vaihtelevien säiden takia hommia on tehty vaihtelevasti ulkona ja sisällä. Vincent-kissa on osallistunut touhuihin lähinnä olemalla tiellä ja levittämällä mustaa karvaa märkään maalipintaan.

Astiakomero on lattian toista maalauskertaa vaille valmis, eli huomenna varmaan pääsee ruuvaamaan hyllyt takaisin paikoilleen ja siirtämään huomattavan määrän välineistöä pois ruokapöydältä ja keittiön lattialta.

Verstaana toimiva autotalli on siivottu ja varustettu erilaisilla hyllyillä.




Yläkerran iso makuuhuone on tänään levytetty puoliväliin saakka. Homma eteni ihan hyvää vauhtia, kun mies leikkasi levyjä ja minä ruuvasin niitä seinään kiinni. Levyjä on leikelty siihen malliin, että niiden pitäisi riittää projektin loppuun saakka, jos jaksaa asetella loput leikkausylijäämät palapelin tapaan paikoilleen. Huomenna nähdään, onnistuuko insinöörien optimointitehtävä...

Ulkorakennuksen vanha tiilikatto oli sen verran huonossa kunnossa, että se päätettiin uusia mahdollisimman pikaisella aikataululla, ennen kuin koko tönö lahoaa käsiin. Paikallinen remonttipaja lupasi ryhtyä toimeen "siinä heinäkuun puolivälin paikkeilla", ja hämmästys olikin melkoinen, kun eilen pihalle ilmestyi peräkärryllinen puutavaraa. Puhelinsoitto vahvisti että homma alkaa tänään. Iltapäivään mennessä kaverit olivat rakentaneet telineet, purkaneet vanhan katon pois ja vieneet kaikki jätteet mennessään - mukaanlukien ison risukasan, joka pihalle oli ehtinyt muutamien harvennustoimenpiteiden seurauksena syntyä.

Ulkorakennuksen katto klo 09:00

Ulkorakennuksen katto klo 14:00

Päivän perinteisempänä palvelukokemuksena mainittakoon paikallinen K-Rauta, josta meille ei pystytty myymään muovista nimikilpeä postilaatikkoon kiinnitettäväksi. Puolen tunnin neuvottelun jälkeen asia ei ollut edennyt, jolloin totesimme tehtävän mahdottomaksi ja lähdimme kotiin veivaamaan Internetin käytiin. Laser 24 -niminen verkkokauppa myy kyseistä tuotetta postikuluineen hintaan 9,30 € ja tilaamiseen meni noin minuutti aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti